Inleiding blog hotels en verblijf

Overnachten in een hotel hoe regelt u dat?

Een hotel zoeken, hoe doet u dat?

Wanneer u op zoek gaat naar een overnachting, zult u zich hoogstwaarschijnlijk voornamelijk oriënteren via internet. Er zijn diverse sites die het zoeken aanzienlijk makkelijker maken. Stel u wilt graag naar Texel: U geeft de datum, het aantal personen en het aantal overnachtingen in bijvoorbeeld Hotel Tatenhove door en u ontvangt diverse mogelijkheden waaruit u kunt kiezen voor dit hotel in de koog texel. Deze aanbiedingen geven u een goede eerste indruk van het hotel. Uiteraard presenteren hotels zich via bijvoorbeeld foto's altijd op hun best. Vergelijk goed en bekijk reviews van bezoekers. Vergelijk daarnaast ook de prijzen, bijvoorbeeld is het ontbijt inclusief en moet er voor het gebruik van WiFi betaald worden?

Een hotel met arrangement op maat kiezen, hoe doet u dat?

Hotels bieden vaak ook zakelijke arrangementen aan zonder overnachting. U kunt dan gebruik maken van vergaderzalen met diverse eet- en drinkarrangementen. Denkt u hierbij aan een training die door uw bedrijf wordt georganiseerd, maar waarvoor op kantoor niet voldoende ruimte is. Of werknemers komen uit het hele land voor een vergadering en u kunt op deze manier centraal in het land afspreken. Bij deze arrangementen is het van belang om goede afspraken te maken over het aantal te verwachten personen en het annuleringsbeleid. Vergeet ook niet te vragen naar parkeergelegenheid. Voor deze zakelijke arrangementen komt u over het algemeen terecht in de wat grotere hotels, die ervaren zijn in het verzorgen van dagen of dagdelen, geheel naar uw wens. Voor overnachtingen voor - al dan niet zakelijke - relaties kunt u natuurlijk ook terecht bij deze hotels, maar de kleinere hotels kunnen dan wellicht een betere keuze zijn wanneer het bijvoorbeeld gaat om persoonlijke aandacht. Let bij de zoektocht ook op de locatie, is deze gelegen nabij openbaar vervoer of snelweg, of mag het een landelijk gelegen hotel zijn. Keuze volop en voor ieder wat wils.

Een hotel boeken, hoe doet u dat?

Wanneer u de keuze gemaakt heeft kan er via 1 klik op de knop geboekt worden.  Voordat u dat doet, is het verstandig om eerst naar de annuleringsmogelijkheden te kijken. Het definitief boeken van een hotel kan ook rechtstreeks via het hotel, soms hanteren zij andere prijzen, dus vraag daar op voorhand naar. Betalen kan op verschillende manieren. Bij zakelijke arrangementen wordt vaak gewerkt met een factuur, waarbij een aanbetaling wordt gevraagd bij reservering. Bent u tevreden over een hotel, zorg dan dat zij u de volgende keer weer een interessante aanbieding doen, zij zijn blij met de klandizie en u met een vast aanspreekpunt. 


Delen